Άρθρα

Άγχος-Φοβίες

Το συμπτωματικό άγχος γεννάει αυτό που φοβάται, οι επιθυμίες γενούν φόβους εκπλήρωσης τους. Ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή του καθένα που με ευκολία μπορεί να γίνει δυσλειτουργικό.

Κρίση Πανικού

Η διαταραχή πανικού αποτελεί μια από τις πιο συχνές ψυχικές δυσλειτουργίες της σύγχρονης κοινωνίας και ανήκει στο φάσμα των αγχωδών διαταραχών. Το άτομο που βιώνει κρίση πανικού παρουσιάζει έντονα σωματικά συμπτώματα, αίσθηση απώλειας ελέγχου και επεισόδια έντονου φόβου και τρόμου.

Νευρική Ανορεξία-Βουλιμία

Παρόλο που ονομάζονται διατροφικές διαταραχές, φαίνεται η διατροφή και η λήψη τροφής να είναι απλά η εκδήλωση μιας κατάστασης, το αποτέλεσμα και όχι η αιτία.

Κατάθλιψη

Η διατάραξη της συναισθημα- τικής «ρουτίνας». Το κυριότερο στοιχείο είναι η θλίψη, η απουσία ενεργητικότητας και η αδυναμία να βιωθεί ευχαρίστηση, μια ιδιότυπη «αποχή» από την καθημερινότητα.

Θεραπεία ζεύγους

Μόνο με όσους βρισκόμαστε σε έντονη και στενή επαφή μπορούμε να συγκρουστούμε μαζί τους. Στην πορεία της ζωής αναζητούμε συνεχώς τρόπο να νοηματοδοτούμε τις σχέσεις μας, ξεπερνώντας σημαντικά και διαφορετικού είδους προβλήματα.

Ψυχολογικά προβλήματα

Μαθησιακές δυσκολίες
-Μετατραυματικό Στρες
-Αλεξιθυμία
-Εξαρτήσεις

Epilysi
Epilysi
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Γρηγ. Λαμπράκη 10
& Ν.Εγνατία
Θεσσαλονίκη

ΩΡΑΡΙΟ

Δετ-Παρ: 09:00 – 21:00
Σαβ: Κλειστά
Κυρ: Κλειστά

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

2310 912382
info@epilysi.com